lördag lördag!=)

Helloo, dags att smyga in med ett inlägg från chefen igen...=)
sitter just nu och njuter av min mästerliga frukost, som jag förövrigt måste ha, annars blir jag en gnällgubbe...

Jag är JÄVLIGT laddad inför dagen!, källarn är nu välfylld med nyheter!

hehe, jag minns för några veckor sen, när dom första kartongerna med vår-nyheter kom. Vi blev så glada, ställde ett bord direkt i ingången, jag skrev en STOOR skylt " NEWS VÅR-2010", det va väl 3 olika linnen en tröja, (inte så jätte mycket med andra ord)..., en kund kom in och skulle titta på "det nya"..., jag visade stolt upp det som hade kommit den dagen, men tyvär blev inte just den kunden lika glad som jag va..=), hehe, MEN, det är lite som julafton när det har varit "tomt" i butiken ett tag, och när det kommer nya varor, jag blir som ett litet barn, och då är jag långt ifrån värst av oss som jobbar..=))
alla river och sliter i lådorna, -"den här måste jag ha!" är en fras som går varm då...haha

men det har väl kommit ca 40 kartonger sen dess, och vart man än kollar i butiken är det nya stuff, det är hur kul som helst!


 Nu ska jag kila ner och rocka hårt!, känner på mig att det kommer bli riktigt kul idag!, när jag har rockat klart ska jag iväg och spela sista innebandymatchen för i år..., Gluggen från Söderhamn ska få det kämpigt!

FREEEED/ Niclas




feeding the basement






Cheap Monday fortsätter att mata vårkläder till butiken! DrDenim ligger inte långt efter, och idag lastades det in mycket nytt från båda märkena. Huuur snyggt som helst. Inte jättemånga av varje, så det gäller att vara först till kvarn!

/Sanna

På plats





Här kommer bättre bilder på The Furies kläderna! Malva ställde upp som modell, och det tackar vi för!
Niclas hade kämpat för att få upp kläderna på det rätta sättet, och det blev riktigt snyggt.
Så nu är det bara att gå ner i butiken för att ta dig en titt på det nya!

Ha en grym dag!
/Sanna

på väg till källarn...

har precis sett sverige vinna med 3-0 mot finland! bradär!

Har inte haft tillgång till dator under helgen, men Mats kom med tåget, och det blev en väldigt bra helg!, vi gjorde förutom våra vanliga varumärken inköp på Tretorn, fodrade skor med goretex tyg alltså vattentäta, alla converse dyrkare, här kommer räddningen!!!
Vi hälsar Elvine välkommen med framförallt jackor! skit snygga vinterjackor!, men även lite skjortor, t-shirts, byxor..
sista mötet på lördagen hade vi med kuyichi, ojojoj, så bra är det!, 4 olika tvättar med jeans 3 olika t-shirts och en långärm blev det, jeansen ligger från 1200-1600, så lite dyrare än vad vi är vana vid i källaren men fan va snygga dom va/är!+ att ALLT är rättvisst producerat!, Ekologisk denim!, mer info kommer!


idag ska jag ner och försöka vinna en tävling som The Furies har..., jag ska hänga kläderna som flygande ninjor, måla en svart sol någonstans. då är man tydligen bra med i matchen.., vi får se hur det går för vårat lag...=) 

Sanna kommer förhoppningsvis ner med en modell idag, så vi kan fota lite på Nya märket The Furies, är- såå rätt!

nu frukosttime, annars skulle Jesper få en jobbig förmiddag...=)
Fred/ Niclas

The Furies!




Fler bilder kommer!

The Furies är namnet på det nya märket som nu gjort entré på Size 8! Rikke Korff är designstjärnskottet som är grundaren av märket och som innan 30 fyllda revolutionerade jeansvärlden med Levi's RED och Levi´s Engineered Jeans. The Furies är Rikke Korffs första egna kollektion och ambitionen är att göra en tjejkollektion med japansk elegans och amerikansk "jeans - och -t-shirtkomfort". De dominerande färgerna i kollektionen är svart, vitt och rött!

Om du inte kan bärga dig så spring ner i butiken så fort du kan och stå i provhytten ett bra tag!

PEACE
/Sanna



Och här kommer dom!

Som utlovat kommer ett par otroligt smickrande bilder från Kattis Stockholmstripp.
Idol-Calle ville ju (som alla andra) självklart hänga med people from the crew of Size8.




PEACE

Nu måste vi hälla varmvatten på snön!!!

Hoppsan!
Jag tror visst att det kom SKITMYCKET nya kläder till källarn!
Jeansjackor, SJUKT SNYGGA lappade jeans, jeansshorts, trosor, bh, T-shirts med TRYCK och en hel drös av plagg från vårt nya, häftiga märke THE FURIES!!
Nu får det fan ta och bli lite vår så att vi kan gå ut och flasha armar och ben i alla dessa snygga kläder.
Men är man smart så passar man på att handla redan nu, för snön kan vara borta imorn, vet ni!


OH MY...!!! Hur snygga var inte dom här då? Va va VAAA?


Jäppä gillar dom nya TJEJ-shortsen!

PEACE KOMPISAR!
/ Katten och Jäppä

Äntligen!




Det nya märket har anlänt till källaren! Mer får ni se och veta ikväll, hold on!

Bildkälla: http://www.oaknyc.com

sova över...?

klockan ringde 04.50...sjukt, skriev ett sms till sarah, "god morgon, kan inte förstå att jag klev upp den här tiden när jag jobbade på traktor fabriken..."
1 min senare...sms igen..."jag kan inte förstå att jag har jobbat på en traktorfabrik" hehe

det är lite oroväckande att Janne som ska skjutsa oss till tåget ringer och meddelar att mats inte svarar..., telefonen/erna är inte ens på..., vi får se om janne lyckas få liv i lurven, han skulle åka och banka på dörren=)...annars får jag åka själv på det stora stygga tåget...

fortsättning följer...

peace


Nicke och Mats headin for hufvudstaden...



I morgon kl 05.58 bordar jag och Masse tåget ner till sthlm!
Det är dags att göra inköp för höst/vinter på resten av våra varumärken. Dr Denim, Motel, Vans, Sneaky Steve, Converse, m.fl, sen har vi även bokat in möten med några nya intressanta märken bl.a KUYICHI och VOX
Vi möter upp Jocke på stationen, sen drar vi till första mötet som är med Vox om jag inte minns fel...
Är riktigt taggad på att se vad alla har att erbjuda i sina AW10 kollektioner!

Kattis och Jesper kommer kriga på i källarn i morgon och på lördag, så spring förbi butiken och säg hej!, prova lite jeans, tröjor eller nåt annat smarrigt (ja, vi på size8 gillar kläder så mycket så att vi äter dom också), om ni inte vill äta dom så går det alldeles utmärkt att köpa, och bära dom på kroppen också!=)

Nu har jag precis kommit hem från en insamlingskonsert till förmån för cancerforskning, bra initiativ tycker jag av arrangörerna som va 2 st tjejer från gymnasiet som gjorde konserten som sitt projektarbete.
Alla intäkter gick oavkortat till forskningen!

nä nu ska jag packa lite, mysa lite med mina katter och sen försöka sova, vi ska ju åka overkligt tidigt i morgonbitti, men billiga tågbiljetter blev det iaf!

hoppas ni får en bra helg!
ps. jag lovar att knäppa mycket kort på mässan så ni får smakprov på vad som kommer i höst/vinter!

Fred/ Niclas


Ann-Sofie Back för Cheap Monday





Alltså kolla in. HUR snyggt? En massa trash, med sönderklippta linnen, håliga jeans, repor och revor. Personligen tycker jag att det är riktigt riktigt snyggt. Det här kom in igår, och det är delar ur designern Ann-Sofie Backs kollektion för Cheap Monday Spring/Summer 10! Överdelarna på bilderna 4, 5, 6 är inte ur hennes kollektion, men är alldeles färska och kom in idag!
Agnes var ännu en gång himla snäll och ställde upp som modell!

http://annsofieback.com

More vår





Mer vår från Cheap Monday! Det bara rullar in, igår kom linnen och t-shirts för tjej och kille i snygga våriga färger. Kattis ställde upp och posade, klädd i the news! Varför inte gå ner i butiken och posa lite själv i provhytten?

One and All Star





Tre nya modeller från Converse har tagit plats på väggen, välkommer ner och prova!

Outfits, Size åtta








Efter en helg på annan ort är jag nu hemma och back on track.

Jag har knäppt kort på lite av det snyggaste i butiken just nu! Gillar det verkligen och skulle själv vilja ha alltihop. Alla kläderna är nyinkomna för i vår och skorna är från Converse och Sneaky Steve. På bilderna ser ni Agnes som var snäll och ställde upp som modell! Ååh, nu blir jag sugen på vår...

Hoppas ni har haft en riktigt grym helg!

/Sanna

monday, monday

The Mamas & The Papas – Monday, Monday
Its a beautiful monday to buy a pair of Cheap Monday!=)

vet inte om jag fick till rubriken, men tyckte att låttiteln speglar lite hur det kan kännas ibland...=)

läget i källarn är mycket bra tycker jag!, Kattis är tillbaka från hufvudstaden, bilder kommer på hennes bravader där nere..., men vet att det finns bildbevis när det poseras på fest med Idol 2an Calle K!, jag förstår att han ville hänga med en del ur Size8 crew, vem vill inte det liksom?=)
Praktikant Jesper har lyckats peta ur sina stora snorkråkor som har plågat honom den senaste veckan=), skönt att han är på plats igen!

Bloggchefen Sanna har varit på utbildning hela helgen, det är anledningen till att det har stått stilla på uppdateringsfronten några dagar...

På fredag kväll åkte jag till ljusne och spelade innebandymatch med mitt lag Håsta IBK (som även Size8 stolt sponsrar) det blev vinst med 12-4 mot Wallvik, tack för en grymt kul match grabbar och skönt häng på Pizzeria Godola i ljusne efteråt!

I butiken har jag och Jocke haft fina dagar, med mycket skratt både fredag och lördag! tack för det Jocke!

Jag fick mail om att den nya kollektionen från Ann-Sofie Back som är ny designer för Cheap Mondays överdelar, är på G in..., så vi hoppas att den ramlar in i dagarna!, mer trasigt, stora hål och slitet!
Ann-Sofie B är förövrigt ett STORT namn i modesvängen, "hon kan det där med design hon, om man säger..."

Idag slutar jag lite tidigare, jag ska ner till gävle och fira alla hjärtansdag en dag senare! så Kattis och Jesper chefar på eftermiddagen!

vi har flyttat



vi flyttade linnestången idag det blev sketasnyggt!=)

/Niclas


Våren från Cheap Monday = här!







Det första från Cheap Mondays vårkläder finns nu inne! Och mer kommer. Bara att gå ner och förbereda sig inför den kommande våren! Linnen i flera färger, med öppen rygg eller med ficka. Även ribbade linnen för kille i grått och vitt. Jeansmodellen "Snug" som ingår i en Premium line med lite exklusivare detaljer kom också in, Välkommen!

spotify nr.1


En önskning var att vi skulle lägga upp våra spellistor här på bloggen, och här kommer den första!


bambi på hal is= Niclas bloggar

försöker mig på ett gästinlägg, utan bilder och konstigheter, dom grejerna står sanna för...=)

Lägesrapport:
Kattis är i sthlm och firar födelsedag i efterskott med familia några dagar, hoppas du har svinskoj, men att du längtar tillbaka till tryggheten nere i källarn=)
Jag har rockat själv i butiken några dagar.
praktikant Jesper har snorkråkor i näsan, så han har varit hemma sen i måndags, men får se om han dyker upp idag!
Jocke är hemma och ska vara här fredag, lördag! kommer bli riktigt skoj!

I går kom det en laddning med vårens heta stuff från märket Motel!, mest klänningar! www.motelrocks.com
Sanna kastade sig ner för gymnasiebacken med ett segelflyg, 30 sek tog det, och hade även med sig sin vapendragare Agnes som var snäll och ville bli fotad i alla nya plagg!
2,5 timme photoshoot blev det!
har en känsla av att det inlägget kommer bli riktigt bra!

delar av Size8 crew har varit på important Swedbank meeting här på morgonkvisten. Mer info kommer om det=)

Vi snickrar på att få till ett skönt event i slutet på månaden, med ev. live musik, dryck, tilltugg, glatt humör, och som vanligt jävligt avslappnad stämning om man känner för att testa nåt av vårens nyheter, eller bara sitta och hänga=)

ps. vi åker på sthlm fashionweek nästa helg och gör mer inköp för höst/vinter, så let us know om det finns önskemål om nya märken som vi ska kolla in!!
vill ni så vill vi!


PEACE/ Niclas 

Uppdatering från helgen!





Jag tänkte berätta lite om helgen som varit, eftersom det var en mycket händelserik sådan! Niclas och Mats tog tåget ner till Stockholm där de mötte upp Jocke. Väl där gjorde de det bästa och största inköpet från Cheap Monday som gjorts hittils! Kläderna var inför nästa Höst/Vinter, men här får ni en liten smygtitt!
På fredagskvällen gick de och såg en grym konsert, nämligen Thåström + Johnossi på Annexet! Hade tydligen varit helt otroligt bra och jag är avundsjuk, haha. En närmare titt på det nya märket hann de också med, ser sååhäär bra ut.
På Lördagen fyllde Kattis år och hon var och såg Lady Loveless!

Hoppas ni hade en bra helg!
Peace



Sneaky Steve on foot




Här får ni se de nya Sneaky Steve skorna på Niclas fötter! Det blev mycket provande, men det var det värt, för de är verkligen snygga på! Sneakers för kille och tjej i riktigt fräscha färger. Passar väl ungefär till allt faktiskt!

Någon önskade att vi delar med oss av våra Spotify listor, och det gör vi gärna! Första kommer upp inom kort!

hold on

Ett sprillans nytt märke är på väg in till Size 8. Håll utkik. Det kommer snart presenteras och det verkar riktigt bra.

Nytt från Sneaky Steve!




Igår landade flera kartonger från Sneaky Steve, och nästan hela den svarta delen av skoväggen är nu full av dem. Färger i beige, grönt, marint och benvitt  m.m, riktigt fräscht inför våren! Välkommen ner och kika!

Svarta med mycket stretch



Idag anlände också fler svarta Cheap Monday jeans! En modell med mycket stretch, som sitter riktigt snyggt, prova dem!

red milk




Idag kom det även en röd variant på modellen Converse Star Player som kom in igår!

Skovägg @ Size 8!






Size 8 har nu byggt sig en skovägg! Grymt snygg, och skorna på dem är verkligen inte sämre. Det har också kommit ett par nya converse och tagit plats på väggen! Se bild 2.
Size 8 linnen finns nu också att köpa, både i svart och vitt med tryck på bröstet eller lite längre ned på linnet. Välkommen in och titta!

slitet, stentvättat, lappat och lagat.






En drös med nya jeans från Cheap Monday har nu gjort sig hemma i källaren! Mycket trash, otroligt snyggt måste jag säga! Köpte hem ett par själv och är hur nöjd som helst. Gå ner och kika, finns både låga och höga modeller. Ni som saknat Tight Denim Patch behöver inte sakna längre, de har nu kommit tillbaka! Se bild 1 & 4.

RSS 2.0