Vintern rasar ut.....=)

idag är det sista april! Jocke kommer hem, bokslut, inventering på Size8 i kväll, Nice=)

TÄVLINGEN avslutas kl 23.59 i kväll, vi kommer gå igenom alla bidrag under helgen och utse en vinnare som presenteras på måndag!, spänningen är olidlig, är DU vinnaren av ett par heta brillor?

i onsdags kom Camilla från våran säljare på Cheap Monday och visade upp en flashkollektion som kommer till butik i oktober..., men redan nu så kan vi bjuda på lite sneakpeak bilder....camo är tillbaka people!

    












Eftersom jag är ett proffs på att fixa med bilder och blogga överhuvudtaget, så blev inlägget så här...=)

simma lugnt!,
till våra yngre läsare: ta det jävligt lugnt i kväll, gör inga dumheter!

/N


some summer outfits




Tänkte bjuda på några riktigt frächa sommartips! Agnes, vår egen housemodel posar på och sommarkkläderna rullar in. Det är inte bara temperaturen som ger täcken på varmare tider! Varför inte hadla in din favorit sommarklädsel redan nu?

Rounded


Bildkälla: http://studdedhearts.blogspot.com/
Caroline Winberg, Elle Italy april 2010

Kolla in solgalsögonen! En otroligt lik variant på våra Cheap Monday brillor, eller så är det helt enkelt dem. Tänkte ge er lite inspiration! Riktigt snyggt.

//Sanna

TÄVLING



Klicka på miniatyrbilden för att förstora.
Size 8:s första tävling!
Vad är en sommar utan solglasögon? Det är frågan. Sommaren börjar ju närma sig mer och mer så vi på Size 8 tycker absolut att ni ska få chansen att vinna ett par riktigt fräscha brillor från Cheap Monday!

Tävlingen kommer att starta här på bloggen, och i butiken. Nedan får ni de instruktioner ni behöver för att delta. Om ni vill lämna erat bidrag i butiken, så är det bara att skynda dit. Där finner ni en låda med instruktioner!
Det är inga problem om du bor utanför Hudiksvall, alla är välkommen att delta! Vi skickar solglasögonen till dig.

Tävlingen avslutas Fredag den sista april, 30/4. Vinnaren kommer att presenteras senast på Måndag 3/5, så håll utkik på bloggen under helgen!


För att delta:
  • Numret på de solglasögonen du vill ha.
  • Din e-mail! Glöm inte det, så vi kan kontakta dig om du vinner! (Mailen kommer endast synas för oss).
  • Ditt namn.
  • En grym motivering varför just DU behöver ett par riktigt coola brillor att glida omkring i, i sommar!
  • Om du har en blogg, så länka till denna tävling på din egen blogg!

LYCKA TILL! /Vi på Size 8

fresh spring



Lite av det nya fräscha vårgrejerna på Agnes! Allting från Cheap Monday utom den snygga tishan på sista bilden, The Furies. Ljusa batikmöster kommer mer och mer! På första bilden har vi övermatchat för att demostrera det lite, nytt från Cheap Monday!

Peace /S

SHIT vad mycket besökare!!

klicka på länken, registrera dig och få fler som upptäcker din sida/blogg!!
reggade våran blogg nyss, och det funkar grymt bra!!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sizeeightblogg

ha en grym onsdag!

Cheap Mondays shades is the shit!



PEEAAACE/N


lite ny fräsch möblering!






Bilder från en kväll som innehöll ommöblering! Mats och Niclas gjorde ett grymt jobb, och resultatet blev riktigt bra! Bara att gå ned och kika lite på uppfräschningen. Själv tog fram outfits, Agnes fick det snabbt på sig och poserade sedan snyggt framför kameran! De bilderna kommer upp snart.

Peace /S

41 olika modeller!




JEANS FOR THE WIN! Size 8 har nu 41 olika Cheap Monday modeller att välja mellan! Alla med sin egen touch. Så det är bara att välja och vraka i jeansbutiken Size 8! För 10 månader sedan, då Size 8 öppnade fanns endast 3 modeller. Så på 10 månader har det gått från 3, till 41!

Peace! /S

the grass is green, the jeans is green



Nya gröna jeans! Trivs riktigt bra tillsammans med de andra färgglada jeansen nere i källaren.

Det har varit påsklov på bloggen, men nu är vi tillbaka igen! Lådor från Cheap Monday har trillat in, så det har kommit endel nytt alltså. Här får ni se ett par riktigt våriga jeans, och mer kommer upp! Tjejfronten har också uppdaterats en del, hold on.

Peace! /S

new in, two




Här kommer resten av kläderna! Förlåt för förseningen, men påskhelgen har tagit upp tiden helt enkelt.
Allt är från Cheap Monday! De svarta jeansen är också nya, i en hårdare modell utan strech. Riktigt snyggt i en lite ruff stil. Personligen älskar jag sista outfiten, vilken tycker ni var snyggast? Välj även av kläderna i förra "new in" inlägget!

Hoppas ni haft en riktigt härlig påskhelg!

/Sanna

Lååååååångfredag!

Vi granskar/ger info, om 1 outfit i som va med i senaste inlägget 2/4- 2010!

Jocke plockade ihop, och  Agnes tog på sig kläderna, dom flesta av oss som var med på fotningen tyckte att det blev en fullträff! Vad tycker du? Här är kittet....:

Jeansjacka från Dr Denim i snygg biker modell(799sek), vitt linne från Cheap Monday (180sek), och våra svarta leggings från det helt nya märket The Furies!(599sek) På fötterna har hon ett par högklackade skor i skinn, utsmyckade med nitar, från Friis & CO(1299sek)

*jeansjackan i biker-modell, tog vi bara in 4!! st av, så vill man känna sig lite ensam om sin jacka i vår/sommar, så är det ett ypperligt tillfälle!, men skynda skynda=)

Black leggings från det helt nya märket The Furies. För er som höjde lite på ögonbrynet när ni såg att vi vill ha 599sek för ett par helt vanliga svarta leggings
Så här är det med den saken=)

För det första så är dom inte alls helt vanliga, det är ett par The Furies.

Alla som har provat dom och alla vi har sålt dom till, har varit helt överens om att man direkt känner den grymma kvalitén...Det känns att den har all rätt att kosta 599! är det nåt som är lite dyrare i pris, så är det ju i kvalitén och passformen man ska ha motiveringen! 

så gillar du leggings?

Då rekomderar jag starkt att du ska komma in och titta lite närmare på The Furies, då kommer du också se alla snygga linnen, t-shirts och även harembyxorna! som finns i samma kollektion.
Allt från The Furies är riktigt snyggt, och så rätt!! I stora drag är det en ren tjejkollektion, alla plagg i högkvalitativ och superskön bomull, i Bas-kollektionen som heter NINJA , där är alla plagg svarta.  men det finns även riktigt coola överdelar i andra färger med olika tryck och små detaljer som man inte hittar någon annanstans.
Designen är gjord av Rikke Korff från Danmark, hon är också grundaren av märket, numera bosatt i Californien i US and A, många plagg är inspirerade från det gamla Japan och bla. deras national-plagg, kimonon! "med en liten twist". blandat med american "jersey-comfort"


Nu en liten uppdatering om WEBSHOPEN!
Det var inga glada miner i källaren när vi fick reda på att,
företaget som skulle designa och som vi skulle hyra webshopen av är ett gäng skojare som tydligen har blåst många företag dom senaste åren. Nordic Ace heter företaget, tidigare hette dom Ace Online. det är bara att googla så hittar man en mängd inlägg i diverse forum, där det står "VARNING!" "scam-företag", SKOJARE, mm...,
Så konsumentombudsmannen är kontaktad, och vi kommer inte betala en enda krona till dom, spelar ingenroll vad dom hotar med!

Det positiva är att grund-designen fixade vi själva tillsammans med Anton som till vardags jobbar på reklambyrån Ohappa i forsa. Så den har vi klar!
Det lutar skarpt åt att vi kommer kontakta ett lokalt företag som heter wikingweb .

Vågar tyvär inte lova något datum, på när den ska vara uppe, nu när situationen blev så här..., men vi ska uppdatera här så fort det händer något nytt!

Frid/ Niclas
 



 


new in, one




Det har kommit in mycket nytt till Size 8! Vår house-model Agnes fick posa i ett par timmar, här kommer första inlägget på kläderna!
Klänningar från Cheap Moday och Motel Rocks. Bilden längst ned; linne från Cheap Monday och jeansjacka från Dr.Denim.
Imorgon får ni se resten av kläderna!

/Sanna

Påååsk!!!

Påskoutfit

Påskläderna finns hos oss!!

Heta ljusgula chinos från dr.denim och skjorta från cheap monday

Öppet till 18.00 idag (torsdag)
Fredag: stängt
Lördag: 10-16
Söndag-måndag: stängt


RSS 2.0