Lååååååångfredag!

Vi granskar/ger info, om 1 outfit i som va med i senaste inlägget 2/4- 2010!

Jocke plockade ihop, och  Agnes tog på sig kläderna, dom flesta av oss som var med på fotningen tyckte att det blev en fullträff! Vad tycker du? Här är kittet....:

Jeansjacka från Dr Denim i snygg biker modell(799sek), vitt linne från Cheap Monday (180sek), och våra svarta leggings från det helt nya märket The Furies!(599sek) På fötterna har hon ett par högklackade skor i skinn, utsmyckade med nitar, från Friis & CO(1299sek)

*jeansjackan i biker-modell, tog vi bara in 4!! st av, så vill man känna sig lite ensam om sin jacka i vår/sommar, så är det ett ypperligt tillfälle!, men skynda skynda=)

Black leggings från det helt nya märket The Furies. För er som höjde lite på ögonbrynet när ni såg att vi vill ha 599sek för ett par helt vanliga svarta leggings
Så här är det med den saken=)

För det första så är dom inte alls helt vanliga, det är ett par The Furies.

Alla som har provat dom och alla vi har sålt dom till, har varit helt överens om att man direkt känner den grymma kvalitén...Det känns att den har all rätt att kosta 599! är det nåt som är lite dyrare i pris, så är det ju i kvalitén och passformen man ska ha motiveringen! 

så gillar du leggings?

Då rekomderar jag starkt att du ska komma in och titta lite närmare på The Furies, då kommer du också se alla snygga linnen, t-shirts och även harembyxorna! som finns i samma kollektion.
Allt från The Furies är riktigt snyggt, och så rätt!! I stora drag är det en ren tjejkollektion, alla plagg i högkvalitativ och superskön bomull, i Bas-kollektionen som heter NINJA , där är alla plagg svarta.  men det finns även riktigt coola överdelar i andra färger med olika tryck och små detaljer som man inte hittar någon annanstans.
Designen är gjord av Rikke Korff från Danmark, hon är också grundaren av märket, numera bosatt i Californien i US and A, många plagg är inspirerade från det gamla Japan och bla. deras national-plagg, kimonon! "med en liten twist". blandat med american "jersey-comfort"


Nu en liten uppdatering om WEBSHOPEN!
Det var inga glada miner i källaren när vi fick reda på att,
företaget som skulle designa och som vi skulle hyra webshopen av är ett gäng skojare som tydligen har blåst många företag dom senaste åren. Nordic Ace heter företaget, tidigare hette dom Ace Online. det är bara att googla så hittar man en mängd inlägg i diverse forum, där det står "VARNING!" "scam-företag", SKOJARE, mm...,
Så konsumentombudsmannen är kontaktad, och vi kommer inte betala en enda krona till dom, spelar ingenroll vad dom hotar med!

Det positiva är att grund-designen fixade vi själva tillsammans med Anton som till vardags jobbar på reklambyrån Ohappa i forsa. Så den har vi klar!
Det lutar skarpt åt att vi kommer kontakta ett lokalt företag som heter wikingweb .

Vågar tyvär inte lova något datum, på när den ska vara uppe, nu när situationen blev så här..., men vi ska uppdatera här så fort det händer något nytt!

Frid/ Niclas
 



 


Kommentarer
Postat av: madina

Hur blir det med outfitsen jag,madde och jesper gjorde då? ;) Jag vill veta vem som vinner :D

2010-04-05 @ 00:24:31
URL: http://madinah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0